chef galerie
ANSAMBLUL PALAS

Situat în centrul istoric, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil "oraş în inima oraşului". Axat pe conceptul „lifestyle center”, PALAS include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, hotel 4*, clădiri de birouri clasa A, parcare subterană cu aproximativ 2.500 locuri, parc şi spaţii verzi, toate pe o suprafaţă construită de peste 270.000 mp.
PALAS reprezintă o premieră, atât în România, cât şi pentru portofoliul imobiliar al companiei IULIUS GROUP, fiind cea mai mare investiţie privată realizată în afara Bucureştiului, de peste 265 milioane euro.

Palas Mall & Shopping Street

PALAS Mall reuneşte în magazinele sale toate elementele de succes ale proiectelor comerciale sub marca IULIUS, precum şi noutăţi pe piaţa de retail. În portofoliul marilor branduri internaţionale de la PALAS se află nume care intră pentru prima oară pe piaţa din România, precum Garel Paris, dar şi noutăţi pentru nord-estul ţării ca: H&M, Massimo Dutti, New Look, Tommy Hilfiger, Camaieu, LC Waikiki, Douglas,Humanic, Hervis Sports, L'Occitane, Subway etc. Alţi retaileri importanţi prezenţi la PALAS sunt: Auchan, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, C&A, Sephora,Stefanel, Ecco, Motivi, L’Occitane, Intersport, KFC Drive Thru, Librarium etc.

PALAS Shopping Street este o arteră comercială pietonală fermecatoare, cu restaurante şi cafenele la tot pasul, o zonă şic care transformă centrul Iaşului într-o zonă cosmopolită. Este locaţia optimă pentru cei care doresc să se relaxeze, savurând un cocktail, sau pentru turiştii care merg să viziteze Palatul Culturii.

Parcul Palas

Ansamblul PALAS nu este doar un loc pentru cumpărături şi afaceri, ci şi o destinaţie specială de petrecere a timpului liber în natură.Amplasată pe spaţiul fostei grădini a Curţii Domneşti, pe atunci în stil oriental, actuala grădină păstrează elemente din timpul amenajărilor făcute de Vasile Lupu, cum ar fi lacul circular şi un ponton închis cu foişor pe locul havuzului din Evul Mediu.

Axul central al grădinii a fost special gândit pentru a crea o splendidă belvedere Palatului Culturii. Astfel, pentru prima oară, latura sudică a edificiului este pusă în valoare prin vegetaţie în trepte şi căderi de apă. Scările de pe versant, care conduc vizitatorii spre Palatul Culturii, sunt brodate cu balustrade monumentale, din piatră, pentru a completa arhitectura clădirii simbol.