chef galerie
Tehnologie... Traditie... Pasiune...

Acestea sunt elementele ce stau la baza restaurantului nostru, rearanjate conform cerintelor actuale, intr-un cadru modern si plin de culoare in care elemente de factura industriala sunt ingenios amestecate cu finisaje din texturi naturale, accentuand latura personalitatii unui loc unde gustul preparatelor din cele mai importante bucatarii internationale este reprezentat la cel mai inalt nivel.
Am adus in fata clientilor nostri cei mai prestigiosi producatori de echipamente, cele mai bune materii prime si maiestria unor oameni ce stiu sa indeplineasca prin gust, forma si continut cerintele unui public cunoscator si foarte pretentios.

Grilling with Josper

Intr-un meniu variat, accentul este pus pe savoarea produselor gatite in cuptoarele Josper a caror suprematie la nivel mondial este incontestabila, iar restaurantul nostru vine sa intregeasca la maxim aceste rezultate.
Lumea marilor orase are nevoie de savoare, de eleganta si rapiditate iar pentru asta noi am creat "Chef Galerie - Urban Dining" un loc in care mereu se intampla ceva nou si bun.

Bucatarul nostru - Gigi Bulbuc

Cu o experienta culinara de peste 16 ani la prestigioase restaurante din Iasi si nu numai, Chef Gigi Bulbuc vine sa aduca in fata iesenilor o noua dimensiune din universul gastronomic international.
Pasiunea si maiestria lui imbinate cu performanta cuptoarelor Josper dau savoarea unui autentic produs grill pe care-l gasiti exclusiv in restaurantul nostru.